AkU kAh???

My photo
aku seorang insan yg sedang cuba menjadi yg lebih baik dari yg sebelum nie.. banyak lagi yg 'berlubang' dalam diri aku.. aku xbaik tapi aku cuba jadi xjahat lagi.. insyaAllah.. (",)
AkU PeRcAyA YaNg IdOp NiE MaCaM KiTa PuKuL BoLa TeNiS Ke DiNdInG.. Ia AkAn MeLaNtUn BaLiK PaDa KiTa.. BiLa KiTa BuAt BaIk/JaHaT, BaLaSaN PuN AkAn SaMa.. DaN BiLa KiTa SeDaR Yg KiTa Da BuAt SaLaH, MiNtA MaAf & BeRtAuBaT La.. BiLa KiTa MaAfKaN OrAnG, iNsYaAllah KiTa JuGa AkAn DiMaAfKaN.. JaNgAn InGat CuMa OrAnG Je BuAt JaHat PaDa KiTa TaPi InGaT La SaLaH Yg KiTa Da BuAt KaT OrAnG LaIn.. MaRi La SaLiNg MeNgInGaTi..(",)

Wednesday, November 3, 2010

(video) sy sayang awk!!

Dipetang yg dingin lagi syahdu nie, aku bukak FB walaupn mata aku ngantuk gila lepas 2 hari bersengkang mata study LAW360 sdangkn time jawab mcm hanpeh je.. huhu.. bleh gila aku dengan law 2.. mcm nk tempah siap2 1 tempat utk aku kt Hospital Bahagia tu.. gila la.. huh!! tapi Alhamdulillah habis jua walaupn seperti ada firasat yang xterluah mengatakan aku bakal ambik lagi sem depan.. huhu.. ok! stop emo2, tamcing2.. benda xdatang ag xpayah la pening2 nk pikir.. kt smbung cita FB td.. aku jumpa video yg buat aku syahdu dpetang yg syahdu ini.. jom enjoy sm!!

aku pn nk dsayangi smpai tua.. mood gatal nk suami da dtg... tettt!! haha..

sEdEy La KaLu xDe KoMeN.. MeH La KoMeN.. LiKe LaGi AkU SuKa..(",)

0 comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.