AkU kAh???

My photo
aku seorang insan yg sedang cuba menjadi yg lebih baik dari yg sebelum nie.. banyak lagi yg 'berlubang' dalam diri aku.. aku xbaik tapi aku cuba jadi xjahat lagi.. insyaAllah.. (",)
AkU PeRcAyA YaNg IdOp NiE MaCaM KiTa PuKuL BoLa TeNiS Ke DiNdInG.. Ia AkAn MeLaNtUn BaLiK PaDa KiTa.. BiLa KiTa BuAt BaIk/JaHaT, BaLaSaN PuN AkAn SaMa.. DaN BiLa KiTa SeDaR Yg KiTa Da BuAt SaLaH, MiNtA MaAf & BeRtAuBaT La.. BiLa KiTa MaAfKaN OrAnG, iNsYaAllah KiTa JuGa AkAn DiMaAfKaN.. JaNgAn InGat CuMa OrAnG Je BuAt JaHat PaDa KiTa TaPi InGaT La SaLaH Yg KiTa Da BuAt KaT OrAnG LaIn.. MaRi La SaLiNg MeNgInGaTi..(",)

Saturday, August 20, 2011

Finally!!!

apa yg final nya? hehe.. aku baru lepas renovate blog ak nie haa.. al maklom la, nak raya kan.. =) amacam?? ok x?? berpeluh gak la aku nak buat benda-benda alah nie.. biasa la kalu untuk orang yg xberapa nak pakar macam aku nie..
-__-"

sebab tu aku dapatkan nasihat pakar.. depa nie memang hebat la bab-bab nie.. memang aku suka berguru dengan depa.. macam-macam tutorial depa nie buat.. thanks manis-manisku.. walaupun blog aku xdapat nak jadi se'kawaii' a.k.a comel blog depa nie tapi aku puas ati.. Alhamdulillah..

korang nak berguru gak?? follow la blog depa nie.. kawaii!!

mungkin ada lagi tapi aku xingat + xfollow so tertinggal dalam senarai.. sebab aku selalu nak cari tutorial aku cari Pok Cik Google pastu aku taip je TUTORIAL UNTUK BLOG.. sronok sangat belajar sampai lupa nak follow.. sowie la.. tapi still nak cakap thank u so much untuk ilmu-ilmu kalian.. minta halal dunia akhirat.. memang like la!!


sEdEy La KaLu xDe KoMeN.. MeH La KoMeN.. LiKe LaGi AkU SuKa..(",)

0 comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.